Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nden üyelere Çağrı;

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği tüzüğü gereği iki yılda bir Haziran ayında gerçekleştirilmekte olan, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın on yedincisi  bu yıl 26.06.2021  tarihinde, Cumartesi günü Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin birinci katında bulunan, Mehmet Ali Tatlıyay Eğitim Kültür Salonu’nda 10:00 – 13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Sayın Üye; 17. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılmanız saygıyla özlenirken, toplantıya katılım gösterecek görme engelli üyelerin otobüs yollukları, refakatçileri de dâhil, kendilerine ödenecektir.

Durumu bilgilerinize saygılarımızla arz ederiz.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği

Yönetim Kurulu Adına