KKTC Lions Kulüplerinden anlamlı bağış

15.06.2021

KKTC Lions Kulüplerinden anlamlı bağış

Mağusa Mesarya Lions Kulübü ve Nicosia New Generation  Lions Kulüplerinin 450’şer TL örnek katkıları ile 9 görme engelli kardeşimize alarmlı Türkçe konuşan kol saati alınıp Kıbrıs Türk Görmezler Derneğimize hediye edilmiştir.Kulüplerimizin kadirşinas anlamlı katkılarına karşılık Mağusa Mesarya  Lions Klübü adına Başkan Sn. Fetine Avcı ,Nicosia New Generation Lions Kulübü adına Başkan Sn. Anıl Meryem Altuğ Bilir  ve seçkin heyetlerine sıcak katkılarından ötürü ayrı ayrı birer teşekür belgesi verilmiştir.

Kamuoyuna Saygıyla açıklanır.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Başkanı