*Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin 17. Olağan genel kurul toplantısı 26.06.2021 tarihinde büyük bir başarı ile Lefkoşa Merkez binasında gerçekleştirilmiştir.

Tüzük gereğince, 2 yılda bir yapılan olağan genel kurul toplantısı 17.sini Mehmet Ali Tatlıyay Eğitim ve Kültür salonunda yoğun bir üye katılımı ile gerçekleştirmiştir.Tüzük gereğince toplantıyı yönetecek divan başkanlığına Sn.Nuri Erbaş, yazmanlıklara ise Sn.Aygül Barbın ve Sn.Rukan Ateş oy birliği ile getirilmiştir.Gündem sırasına göre faaliyet ve mali raporların oy birliği ile aklanmasından sonra idari organların seçimine geçilmiştir.

*Yeniden Dernek Başkanlığı’na görev bölümüyle oy birliği ile Sn.Derviş Yücetürk getirilirken,yönetim kurulu organı Asbaşkanlığı’na Sn.A. Raşit Kenan,Sekreterliğe Sn.Müjgan Çengel ,Mali İşler Sorumluluğu’na Sn.Fikri Gürpınar,Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Sn.Nuri Erbaş,Sosyal İşler Sorumluluğu’na Sn.Kemal Kahvecioğlu ve Basın Yayın Sorumluluğu’na Sn.İbrahim Koşucu getirilmiştir.

*Yönetim Kurulu Organı Yedek Üyeliklerine Sn.Aygül Barbın  ve Sn.Mukaddes Begeç  oy birliği ile getirilmiştir.

*Denetim Kurulu Organı başkanlığına görev bölümüyle oybirliğiyle Sn.Mehmet Vargın,üyeliklere ise Sn.Rukan Ateş ve Sn.Özlem Yılmaz oy birliği ile getirilmiştir.Denetim Kurulu Organı yedek üyeliğine ise Sn.Latif Gülsen oy birliği ile getirilmiştir.

*Disiplin Kurulu Organı başkanlığına görev bölümüyle oy birliğiyle  Sn.Zehra Yücetürk,üyeliklere ise,Sn.Özen Koşucu ve Canan Göktaş oy birliği ile getirilmiştir.Disiplin Kurulu Organı yedek üyeliğine ise Sn.Gülşen Tekgöz oy birliği ile getirilmiştir.

*Spor ve Sosyal İşler Komitesi başkanlığına Sn.Meltem Vargın,faal üyeliklerine ise,Sn.Zeynep Yur,Sn.Emin Kahvecioğlu,Sn.Ahmet Savran  oy birliği ile getirilmiştir.

Kamuoyuna saygı ile açıklanır

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Toplantı Divanı Başkanı