KIBRIS TÜRK ENGELLİLER FEDERASYONU’NUN 03 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER DAYANIŞMA GÜNÜ ETKİNLİKLER PROGRAM

admin 02 Ara , 2019 0 comments Haberler

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı  Sn. Derviş Yücetürk’ün günle ile ilgili basın bildirisi yayınlanacaktır.

03.12.2019 SALI

Saat  09:00  ATATÜRK anıtına çelenk koyma ve saygı duruşu yer alacaktır.

Saat  09:10  Girne kapısında Dr. Fazıl Küçük anıtına çelenk koymaları  ve saygı duruşu yer alacaktır.

Saat  09:30  kurucu Cumhurbaşkanı R.Raif Denktaş’ın anıt kabrinde çelenk koyma ve saygı duruşu yer alacaktır.

Saat 09:50  K.T.Görmezler Derneği Mehmet Ali Tatlıyay Eğitim salonunda K.T.Engelliler Federasyonuna bağlı dernekler başkan ve temsilcileri ile günün anlam ve önemi ile ilgili basın toplantısı yer alacak.

Saat  10:30  3 Aralık Dünya Engelliler Dayanışma Günü münasebetiyle Dereboyunda yapılacak Engelliler Farkındalık yürüyüşüne  Milli Eğitim Bakanlığına bağlı özel eğitim okullarıyla birlikte K.T.Engelliler Federasyonu ve Federasyona bağlı dernek ve üyeleri de katılımda yer alacak.

3 Aralık Dünya Engelliler Dayanışma günü  münasebeti ile Enğellilerin genel sorunlarını içeren 14 maddelik istem paketi ilgili mercilere iletip medya yoluyla komoyu yaratılacaktır.

04.12.2019 ÇARŞAMBA

Saat  10:00 da Sn Cumhurbaşkanı Mustafa  akıncının gün dolayısı ile K.T.görmezler derneği ve K.T.Engelliler  Federasyonu merkezine ziyaretleri yer alacaktır .

Saat 15.30 da K.T.Engelliler Federasyon yönetim kurulu Sn Başbakan Ersin Tatarla makamlarında görüşmeler yer alacaktır .

Saat 14:30 da K.T.Engelliler federasyonu yönetim kurulu çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Sn Dr. Vaiz Sucuoğlu ile makamlarında görüşmeleri yer alacaktır.

Basın ve medya yetkilerinin bilgilerine saygılarımla arz ederim.

K.T. Engelliler Federasyon Başkanı