Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

admin 26 Tem , 2019 0 comments Haberler

 

*Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin 16. Olağan genel kurul toplantısı 29.06.2019 tarihinde Lefkoşa Merkez Binasında büyük bir başarı ile Lefkoşa Merkez binasında gerçekleştirilmiştir.

Tüzük gereğince, 2 yılda bir yapılan olağan genel kurul toplantısı 16.sını Mehmet Ali Tatlıyay Eğitim ve Kültür salonunda yoğun bir üye katılımı ile gerçekleştirmiştir.Tüzük gereğince toplantıyı yönetecek divan başkanlığına Sn.Nuri Erbaş, yazmanlıklara ise Sn.Özer Koşucu ve Sn.Erkan Beyazbayram oy birliği ile getirilmiştir.Gündem sırasına göre faaliyet ve mali raporların oy birliği ile aklanmasından sonra idari organların seçimine geçilmiştir.

*Yeniden Dernek Başkanlığı’na oy birliği ile Sn.Derviş Yücetürk getirilmiştilirken,yönetim kurulu organı Asbaşkanlığı’na Sn. Raşit Kenan,Sekreterliğe Sn.Salih Özkan,Mali İşler Sorumluluğu’na Sn.Fikri Gürpınar,Halkla İlişkiler Sorumluluğuna Sn.Nuri Erbaş,Sosyal İşler Sorumluluğu’na Sn.Tolga bilinçli ve Basın Yayın Sorumluluğu’na Sn.İbrahim Koşucu getirilmiştir.

*Yönetim Kurulu Organı Yedek Üyeliklerine Sn.Erkan Beyazbayram ve Sn.Seyhan Genç oy birliği ile getirilmiştir.

*Denetim Kurulu Organı başkanlığına Sn.Kemal Kahvecioğlu,üyeliklere ise Sn.Mehmet Vargın ve Sn.Mehmet Geçit oy birliği ile getirilmiştir.Denetim Kurulu Organı yedek üyeliğine ise Sn.İbrahim Güder oy birliği ile getirilmiştir.

*Disiplin Kurulu Organı başkanlığına Sn.Zehra Yücetürk,üyeliklere ise,Sn.Özen Koşucu ve Müjgan Çengel oy birliği ile getirilmiştir.Disiplin Kurulu Organı yedek üyeliğine ise Sn.Leyla Kaya oy birliği ile getirilmiştir.

*Spor ve Sosyal İşler Komitesi başkanlığına Sn.Abdurrahman Acu,faal üyeliklerine ise,Sn.Murat Akbulut,Sn.Ali Öztunç,Sn.Gülşen Tekgöz,Sn.Alkan Maniler,Sn.Salih Toguç ve Sn.Fatih Sultan Gözütok oy birliği ile getirilmiştir.

 

Kamuoyuna saygı ile açıklanır                               

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Toplantı Divanı Başkanı

Sn.Nuri Erbaş

Written By admin

Bir cevap yazın