Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu 3 Aralık Dünya Engelliler Dayanışma Günü Etkinlikler Programı;

1) 2 Aralık Cuma saat 09:30 ‘da Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhuriyet Meclis Başkanı Zorlu Töre’ye ziyarette bulunup engellilerin genel sorunlarını aktaracaklardır.

2) 2 Aralık Cuma saat 11:30 ‘da Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ziyarette bulunup engellilerin genel sorunlarını aktaracaklardır.

3) 2 Aralık Cuma saat 12:15 ‘de Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu’na bağlı Kıbrıs Türk Görmezler Derneği,Kıbrıs Türk Zihinsel Engelliler Derneği,Engelli Aileler Dayanışma Derneği, Umut Otizm Derneği ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Dernekleri’nin başkan ve yetkili temsilcilerinin katılımları ile Mehmet Ali Tatlıyay Eğitim ve Kültür Salonu’nda basın toplantıları yer alacaktır.

4) Engellilerin genel sorunlarını içeren 15 maddelik istem paketi tüm yetkili makamlara ulaştırılarak, kamuoyu yaratılacaktır.

Günle ilgili alınacak diğer randevular bilahare sizlere duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygı ile açıklanır.

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı

Derviş Yücetürk