Medep  Ltd’den  Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’ne anlamlı bağış;

Medep  Ltd. şirketi direktörü Salih Zeki Avcı’nın büyük duyarlılık göstererek, örnek bir davranış ile Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin sesli kütüphanesine ve görme engelliler okulu bilgisayar odasına 8400 Amerikan Doları değerinde 2 adet son sistem internet alıcılı portable kitap okuyucu ve bilgisayarlara yüklenecek 2 adet lonuşan lisanslı CAS programı hediye etmişlerdir.

19/08/2022 tarihinde şirket temsilcisi Murat Umar tarafından dernek başkanı Derviş Yücetürk’e

Cihazlar teslim edilmiştir.Yapılan bu çok önemli katkılardan ötürü şirket direktörüne kamu önünde sonsuz teşekkürlerimizi bildiririz.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Başkanı