KIBRIS TÜRK ENGELLİLER FEDERASYONU’NUN 10-16 MAYIS DÜNYA ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLER PROGRAMI;

10 MAYIS SALI

1. A) Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı  Sn. Derviş Yücetürk’ün hafta ile ilgili basın bildirisi yayınlanacaktır.

B) Engellilerin genel beklentilerini içeren 15 maddelik istem paketinin ilgili mercilere iletilmesi gerçekleştirilecektir.

• Saat 09:00 ‘da Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Sn. Zorlu Topaloğlu ile görüşmeleri yer alacaktır.
  • Saat 10:15’da  Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Merkez binamızın 1. katında bulunan Mehmet Ali Tatlıyay Eğitim Kültür salonunda Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonuna bağlı dernek başkanlarının katılımları ile basın toplantısı yapılacaktır.
  • Saat 11:30’da Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin , Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar ile görüşmeleri yer alacaktır.
  • Saat 14:00’de Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sn. Sezai Öztürk’ün Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu merkezine ziyaretleri yer alacaktır.
  • Saat 15:30’da Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Sn. Zorlu Topaloğlu ‘nun Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu merkezine teadi  ziyaretleri yer alacaktır.

11 MAYIS ÇARŞAMBA

• Saat 09:30’da Güneşköy 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri ile birlikte Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu’nun Sarayönü’nde başlayacak olan kortej yürüyüşleri yer alacaktır.
  • Saat 11:30 ‘da Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclis Başkanı Sn. Zorlu Töre  ile görüşmeleri yer alacaktır.
  • Saat 14:00’de Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Sn. Nazım Çavuşoğlu  ile görüşmeleri yer alacaktır.

12 MAYIS PERŞEMBE

1. Saat 20:00’de Kıbrıs Türk Görmezler Derneği ve Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı Derviş Yücetürk’ün BRT ekranlarında canlı sözleşisi yer alacaktır.

NOT:  Haftayla ilgili gerçekleştirilecek diğer etkinlikler ek programla sizlere bildirilecektir.

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Başkanı