Mağusa Kale Lions Klübü’nden Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’ne anlamlı bağış;

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası münasebetiyle Kıbrıs Türk Görmezler

Derneği ve Görme Engelliler Okulu’nu ziyaret eden Mağusa Kale Lions Klübü başkanı Özlem Bilgehan ve ekibi anlamlı katkılardada bulunarak 30 görme engelli için Türkçe konuşan kol saati bağışlarken, 2 görme engellinin eğitimi içinde A4 büyüklüğünde 27 satır kabartma yazı tableti bağışında bulunmuşlardır.Bu örnek davranışlarından ötürü dernek başkanı Derviş yücetürk Klüb Başkanı Özlem Bilgehan’a teslim alma töreninde teşekür belgesi sunmuştur. Kamuoyuna saygı ile açıklanır.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Başkanı Adına