Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu 3 Aralık Dünya Engelliler Dayanışma Günü etkinlikler programı;

1. 2 Aralık Perşembe saat 14:30 ‘de Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri , Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Sn. Sezai Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulunmaları yer alacaktır.
  • Saat 15:30 ‘da Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri,KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Sn. Zorlu Topaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulunmaları yer alacaktır.
  • 3 Aralık Cuma saat 10:00 ‘da Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu’na bağlı Kıbrıs Türk Görmezler Derneği,Kıbrıs Türk Zihinsel Engelliler Derneği,Engelli Aileler Dayanışma Derneği, Umut Otizm Derneği ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Dernekleri’nin başkan ve yetkili temsilcilerinin katılımları ile Mehmet Ali Tatlıyay Eğitim ve Kültür Salonu’nda basın toplantıları yer alacaktır.
  • Saat 11:30 ‘da Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri,KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Ersin Tatar’a nezaket ziyaretinde bulunmaları yer alacaktır.
  • Saat 13:00’de Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, KKTC Başbakanı Sn. Faiz Sucuoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunmaları yer alacaktır.
  • Engellilerin genel sorunlarını içeren 15 maddelik istem paketi tüm yetkili makamlara ulaştırılarak , kamuoyu  yaratılacaktır.

Günle ilgili alınacak diğer randevular bilahare sizlere duyurulacaktır.

Kamuoyuna saygı ile açıklanır.

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyon Başkanı