BESTEKAR SANATÇIMIZ  SN DOKTOR ÖZTEKİN ÖZTEKİNER’DEN KIBRIS TÜRK GÖRMEZLER DERNEĞİ’NE  ANLAMLI BAĞIŞ;

Ülkemizin ender yetiştirdiği bestekar sanatçılarımızdan Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi eski baş doktoru emekli Dr Öztekin Öztekiner bestelemiş olduğu son eserlerinden 100 adet 2.500 TL değerinde müzik CD’lerini Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’ne hediye etmiştir.

Hediye edilen ederi 25 TL’den 100 adet müzik CD’sinden elde edilecek 2.500 TL tutarındaki hasılat bağış tam donanımlı göz hastanesinin inşasında kullanılacaktır. Kamuoyunun bilgilerine saygı ile açıklanır.

KIBRIS TÜRK GÖRMEZLER DERNEĞİ VE

KIBRIS TÜRK ENGELLİLER FEDERASYON

BAŞKANI

Bestekar sanatçımız Sn Dr Öztekin Öztekiner Kıbrıs Türk Görmezler Derneği ve Kıbrıs Türk Engelliler Federasyon Başkanı Derviş Yücetürk’e CD’leri takdim ederken..