10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası münasebeti ile 09.05.2019 tarihinde Sn. Tümgeneral Yılmaz Yıldırım Engelliler Federasyonu merkezine anlamlı bir ziyarette bulunarak Kıbrıs Türk Görmezler Derneği ve Kıbrıs Türk engelliler Federasyonu başkanı Derviş Yücetürk ve KTEF’na bağlı Kıbrıs Türk Görmezler Derneği, Kıbrıs Türk Zihinsel Engelliler Derneği, Kıbrıs Türk Ortopedikler Derneği, Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği, Engelli Aileler Dayanışma Derneği ve Umut Otizim Dernek başkanları ve üyelerinin de hazır bulunduğu görüşmede Sn. komutanımıza bugüne kadar göstermiş oldukları sıcak ilgi ve desteklerinden ötürü teşekkür edilerek ziyaretlerinin anısına plaket ve engellilerin genel sorunlarını içeren bilgilendirme dosyası kendilerine sunulmuştur.

Kamu oyuna saygı ile duyurulur.

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu