BASINA DAVET

08.02.2013

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonuna üye Kıbrıs Türk Görmezler Derneği, Kıbrıs Türk Ortopedikler Derneği,  Kıbrıs Türk Zihinsel Engelliler Derneği, Spastikler Koruma Cemiyeti ,  Kıbrıs Türk İşitme Konuşma Engelliler dernekleri ile kardeş kuruluş Thalassamia Derneği ve Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Dernekleri almış oldukları ortak bir karar ile engellilerin sosyal ve ekonomik sorunları ile ilgili duyarsız kalan hükümet ve meclis duyarsızlığına karşılık 11.02.2013 tarihinde saat 11:00’de Kıbrıs Türk Görmezler Derneği merkezinde Mehmet Ali Tatlıyay eğitim kültür salonunda yukarıda adı geçen ve bizlere destek verecek olan diğer örgütlerle birlikte engelli eylem hareketleri  ile ilgili çok önemli bir basın toplantısı yapılacaktır. Siz saygıdeğer basın medya mensublarının bu toplantıya katılmanızı saygıyla özleriz. Engelli Dernekler Ortak Basın Bildirisi.

Engelli Dernekler Adına

Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu