Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Araba Piyangosu Talihlilerini Lefkoşa Atatürk Meslek Lisesi’nde Buldu.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği tam donanlımlı göz hastahanesi inşaası yararına çıkartmış olduğu 50.000 adet Araba ve Zengin Elektronik Beyazeşya Piyango biletlerinin halkımızın yoğun ilgisi ile 44,800 adeti satılmış olup 134,400 TL brüt hasılat elde edilmiştir.
K.T Görmezler Derneği kuruluş tarihinden beri 33 yıldır büyük bir başarı ile düzenlemekte olduğu araba ve zengin elektronik beyazeşya piyangosu bu yıl şanslılarını Lefkoşa ilçesinde Atatürk Meslek Lisesi sekreterlerinden 117362 kimlik nolu Gönyeli sakinlerinden Zehra Benli ile 211494 kimlik nolu Akdoğan sakinlerinden Asya Aktuna’ yla bulmuştur. En büyük ikramiyemiz olan KP 842 plaka nolu Fiat Grund Punto salon arabayı ortak satın almış oldukları 00449 nolu piyango biletleriyle Atatürk Meslek Lisesi bayan sekreterleri müşterek kazanmışlardır. 
Piyango talihlilerine 05/01/2010 tarihinde saat 11:30’da Başkan Derviş Yücetürk tarafından dernek merkezi önünde arabalarının kontak anahtarları törenle teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile açıklanırken, biletlerin tüketilmesine katkı koyan başta duyarlı halkımıza, okullara, Belediyelere, K.T.Barış Kuvvetleri’ne, K.T. Güvenlik Kuvvetleri’ne, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.
 



 

Derviş Yücetürk
K.T. Görmezler Derneği
Başkanı