KIBRIS TÜRK GÖRMEZLER DERNEĞİ’nin ARABA PİYANGOSU TALİHLİSİ BU YIL GÜZELYURT BELEDIYESI OLDU

       

18.01.2011


Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin Araba Piyangosu Talihlisi Bu Yıl Güzelyurt Belediyesi Oldu

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği tam donanlımlı göz hastahanesi inşaası yararına çıkartmış olduğu 50.000 adet Araba ve Zengin Elektronik Beyazeşya Piyango biletlerinin halkımızın yoğun ilgisi ile 36,730 adeti satılmış olup 146,920 TL brüt hasılat elde edilmiştir.

  

 

K.T Görmezler Derneği kuruluş tarihinden beri 34 yıldır büyük bir başarı ile düzenlemekte olduğu araba ve zengin elektronik beyazeşya piyangosunun bu yıl en büyük ikramiyesi olan Peugeot 207 marka salon arabanın şanslısı, almış oldukları 50 adet piyango bileti içinden 04208 nolu piyango biletleri ile Güzelyurt Belediyesi olmuştur. 

Piyango arabası 18.01.2011 tarihinde saat 12:00’de Güzelyurt Belediyesi adına Başkan Mahmut ÖZÇINAR’a Başkan Derviş Yücetürk tarafından dernek merkezi önünde arabanın kontak anahtarı törenle teslim edilmiştir. Kamuoyuna saygı ile açıklanırken, biletlerin tüketilmesine katkı koyan başta duyarlı halkımıza, okullara, Belediyelere, K.T.Barış Kuvvetleri’ne, K.T. Güvenlik Kuvvetleri’ne, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz.



       Derviş Yücetürk
K.T. Görmezler Derneği

           Başkanı