RAUF RAİF DENKTAŞ GÖRME ENGELLİLER ÖZEL EĞİTİM OKULU:

Okulumuz 2002- 2003 eğitim öğretim yılında Hisarüstü Anaokulu ve özel Eğitim Merkezi’nde görme engelli öğrencilere ayrılan bir sınıfta Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak eğitim vermeye başladı. 2005  yılında Miili Eğitim Bakanlığı ve Kıbrıs Türk Görmezler Derneği arasında imzalanan protokolle Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’ne ait binanın 2 . katına taşınarark burada eğitim vermeye başladı. Okulumuzda, 2011- 2012  eğitim- öğretim yılında 2 öğretmen görev yapmakta ve 11 öğrenci eğitim görmektedir. Okulumuza devam eden öğrenciler gören akranlarıyla birlikte kaynaştırma okullarına devam etmekte ve buna ek olarak gereksinim duydukları alanlarda okulumuzdan destek  eğitim almaktadır.