Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu Onuncu (9.) Olağan Genel Kurul Toplantısını Lefkoşa’da Gerçekleştirdi

 23/6/2007

Başkanlığa yeniden Derviş Yücetürk oybirliği ile getirildi. Kıbrıs Türk Görmezler Derneği 9. Olağan Genel Kurul toplantısı büyük bir başarıyla Görmezler Eğitim Merkezi Kampüsünün Mehmetali Tatlıyay Eğitim Kültür salonunda gerçekleştirilmiştir. Derviş Yücetürk’ün açılış konuşmasıyla başlayan genel kurul toplantısında iki dakikalık saygı duruşundan sonra divan başkanlığına Nuri Erbaş yazmanlıklara Kemal Kahvecioğlu ve Meryem Kasabalı oy birliği ile seçilmişlerdir. Faaliyet ve mali raporların okunup ,oybirliğiyle aklanıp onaylanmasından sonra idari organların seçimine geçilerek yönetim kurulu üyeliklerine Derviş Yücetürk,Raşit Kenan , Meyem Kasabalı ,Mehmet Vargın, Mehmet Ozanoğlu ,Fikri Gürpınar ve Galip Nalbantoğlu oybirliği ile seçilmişlerdir.

Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine Nail Gürbüzer ,Mukkades Begeç oybirliği ile seçilmişlerdir.

Denetim Kurulu üyeliklerine Nuri Erbaş, Erkan Beyazbayram ve Kemal Kahvecioğlu oybirliği ile seçilmişlerdir.

Denetim Kurulu Yedek üyeliğine Meltem Vargın oybirliği ile seçilmiştir. Disiplin Kurulu üyeliklerine Zehra Yücetürk,Eray Beyazbayram, Savaş Dibi oybirliği ile seçilmişlerdir.

Disiplin Kurulu Yedek Üyeliğinede Kamil Ayeş oybirliği ile seçilmiştir. Genel Kurul toplantı sonrasında yeni seçilmiş yönetim kurulu üyeleri yapmış oldukları ilk toplantıda dernek başkanlığına Derviş Yücetürk, Asbaşkanlığına Raşit Kenan ,Sekreterliğe Mehmet Vargın, Mali işler Sorumluluğuna Meryem Kasabalı , Sosyal işler sorumluluğuna Mehmet Ozanoğlu, basın yayın sorumluluğuna Fikri Gürpınar ve halkla ilişkiler sorumluluğunada Galip Nalbantoğlu oy birliği ile seçilmişlerdir.

Kendi aralarında ayrı ayrı yaptıkları toplantılara göre denetim kurulu başkanlığına Nuri Erbaş, disiplin kurulu başkanlığına Zehra Yücetürk getirilmiştir. Kamuoyuna saygı ile açıklanır.

K.T.Görmezler Derneği 
Başkanı Derviş Yücetürk