Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Araba Piyangosu Talihlisini Girne’de Buldu

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği tam donanlımlı göz hastahanesi inşaası yararına çıkartmış olduğu 50.000 adet Araba ve Zengin Elektronik Beyazeşya Piyangosu biletinin halkımızın yoğun ilgisi ile büyük bir bölümü satılmıştır.

K.T Görmezler Derneği kuruluş tarihinden beri 30 yıldır büyük bir başarı ile düzenlemekte olduğu araba ve zengin elektronik beyazeşya piyangosu bu yıl şanslısını Girne sakinlerinden 137754 kimlik no’lu evli ve bir çocuk annesi Neval Kalyoncu’yu 03742 nolu biletiyle bulmuştur. Bugün törenle saat 11:00’de Neval Kalyoncu’ya JK 214 plaka no’lu Chevrolet Aveo salon arabanın basın ve medyanın önünde anahtar tesilimi yapılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile açıklanırken, biletlerin tüketilmesine katkı koyan başta duyarlı halkımıza, okullara, Belediyelere, Güvenlik Kuvvetlerine, tüm kurum ve kuruluşlara kısaca herkese teşekkürlerimizi bildiririz.

Not: Arabayı kazanan şanslı aile derneğimize 500 YTL bağışta bulunmuştur.

K.T. Görmezler Derneği Başkanı