ANLAMLI BAĞIŞ

10/06/2016

Aslen Kıbrıs’lı olup Londra’da yaşayan yazar ve tiyatro sanatçımız Osman Balıkçıoğlu ve Kabare Tiyatrosu ekibi büyük sosyal duyarlılık göstererek 10/06/2016 tarihinde derneğe yapmış oldukları ziyarette Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’ne 2000 Sterlinlik anlamlı bağışta bulunmuşlardır. Ayrıca sayın Osman Balıkçıoğlu’nun eşleri Şadiye Balıkçıoğlu da kısmi görme engellilerin kullanabileceği 1 büyüteç bağışta bulunmuştur. Kamuoyuna saygı ile açıklanır.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği  Başkanı

DERVİŞ YÜCETÜRK

Anlamlı bağışlarından ötürü yazar ve tiyatro sanatçımız Osman Balıkçıoğlu’na Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Başkanı Derviş Yücetürk tarafından teşekkür plaketi basın ve medya önünde sunulurken.