GOALBALL KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE OYNANIYOR…

10/06/2016 tarihinde Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin Mehmetali Tatlıyay eğitim kültür salonunda gerçekleştirilen basın toplantısında başkan Derviş Yücetürk önemli açıklamalarda bulundu. Görme engellilere özgü tüm dünyada oynanan Goalball sporu merkezi Ankara’da olmak üzere Kıbrıs Türk Görmezler Derneği ,Türkiye Görme Engelli Spor Kulüpleri Birliği ve Ankara Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ortakçılığı ile oluşturulan birlik vakfı amaçları doğrultusunda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yaşayan görme engellilerin de bu spora dahil olmaları yapılacak etkin ortak çalışmalarla en kısa süre içerisinde aktif duruma getirilecektir.Kamuoyuna saygı ile açıklanır.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği  Başkanı

DERVİŞ YÜCETÜRK