Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin Araba Piyangosu Talihlisini Girne Kazasının Dikmen Köyünde Buldu

 

         Kıbrıs Türk Görmezler Derneği tam donanımlı göz hastanesi inşaası yararına çıkarmış olduğu 40.000 adet Araba ve Zengin Elektronik Beyaz Eşya piyango biletlerinin halkımızın yoğun ilgisi ile 33500 adeti satılmış olup 167,500 TL brüt hasılat elde edilmiştir.

          Kıbrıs Türk Görmezler Derneği kuruluş tarihinden beri 39 yıldır büyük bir başarı ile düzenlemekte olduğu araba ve zengin elektronik beyaz eşya piyangosu bu yılın En Büyük ikramiyesi olan Renault Clio Salon aracı Dikmen köyü sakinlerinden Taksici 119391 Kimlik no’lu Savaş İzci Erülkü Süpermarket önünde almış olduğu 30305 no’lu piyango bileti ile kazanmıştır.

         Talihlimize aracı 12.01.2016 tarihinde saat 11:30’da Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Genel Merkezi önünde Dernek Başkanı Derviş Yücetürk tarafından kontak kartı törenle teslim edilecektir. Kamuoyuna saygı ile açıklanırken, biletlerin tüketilmesine katkı koyan başta duyarlı halkımız, Okullara, Belediyelere, K.T Barış Kuvvetlerine, Güvenlik Kuvvetlerine tüm Kurum ve Kuruluşlara teşekkür ederiz.

 

NOTArabayı kazanan talihlimiz, Sayın Savaş İzci arabasını Başkan Derviş Yücetürk’den teslim alırken Kıbrıs Türk Görmezler Derneğine 1000 TL Bağışta bulunmuştur.

Kamuoyuna saygıyla arz olunur.

 

 

                                                                                Derviş Yücetürk

                                                                                  K.T Görmezler Derneği
                                                                                    Başkanı