Kıbrıs Türk Görmezler Derneği 14. Olağan Genel Kurul Toplantısı’ nı Lefkoşa’ da kendi merkezinde gerçekleştirdi.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği tüzüğü gereği 2 yılda bir yapmakta olduğu Olağan Genel Kurul toplantısını 13.06.2015 tarihinde kendi merkez binası içinde bulunan Mehmet Ali Tatlıyay Eğitim ve Kültür Salonunda gerçekleştirmiştir. Faaliyet ve Mali Raporların aklandığı toplantıda, başkanlığa yeniden Derviş Yücetürk getirildi. As Başkanlığa Raşit Kenan, Sekreterliğe Eray Beyazbayram, Mali İşler Sorumluluğuna Fikri Gürpınar, Sosyal İşler Sorumluluğuna Mehmet Ozanoğlu, Basın-Yayın Sorumluluğuna İbrahim Koşucu ve Halkla ilişkiler sorumluluğuna Namık Kale getirilmiştir. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine ise Aziz Geylanlı ve Cengiz Özer getirilmiştir.

Denetim Kurulu Başkanlığı’ na Menteş Bürsev getirilirken, üyeliklere: Tolga Bilinçli ve Kemal Kahvecioğlu getirilmiştir. Denetim Kurulu yedek üyeliğine ise, Nail Gürbüzer getirilmiştir.

Disiplin Kurulu Başkanlığı’ na Zehra Yücetürk getirilirken, üyeliklere Özen Koşucu ve Müjgan Çengel getirilmiştir. Disiplin Kurulu yedek üyeliğine ise, Mukaddes Begeç getirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla açıklanır.

                                                                                                                                                                                                                                                      13.06.2015

Saygılarımla;
    Toplantı Divan Başkanı 
     Eray Beyazbayram