13.05.2016

Sayın Özdemir Berova

Milli Eğitim Bakanı

Lefkoşa

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği’nin Rauf Raif Denktaş Görme Engelliler Özel Eğitim Okulu

ile ilgili talepleri, aşağıda aynen verildiği gibidir.

1. Bilgisayar sınıfına bir bilgisayar öğretmeninin atanması.

2. Müzik sınıfına bir müzik öğretmeninin atanması.

3. Modelaj el işleri sınıfına, bir öğretmeninin atanması.

4. Okula bir İngilizce öğretmeninin atanması.

5. Okula bir beden eğitimi öğretmeninin atanması.,

6. Okula bir rehber öğretmeninin atanması.

7. Atatürk Kültür Merkezindeki sesli kütüphanenin, Kıbrıs Türk Görmezler Derneği sesli kütüphanesine aktarılması.

8. Görme engelli çocukları okul ve okullara taşıyacak bir servis aracının, acilen Rauf Raif Denktaş Görme Engelliler Özel Eğitim Okulu’na sağlanması.

9.  Okula alınacak servis aracı için bir şöför ve bir bakıcı görevlinin atanması.

10. Okulun yıpranan perdelerinin yenilenmesi için gereğinin yapılması.

11. Görme engelliler okulunun iç mekan olarak sadece odalarının komple boyanması için  gereğinin acilen yapılması .

Durumu Bilgilerinize saygılarımızla arz ederiz.

Dağıtım: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Mecli Başkanı,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı.

Kıbrıs Türk Görmezler Derneği Başkanı

Derviş Yücetürk